''Sayın Webmasterlarımız 1Ağustos 2008 Tarihinden İtibaren'' Yukardaki ibareyi kullanarak 1 ağustosdan itibaren video önündeki reklamların kullanımı yasak olduğu belirtilmiş olup tatilde olmamdan dolayı 2 ağustosda kendileriyle görüşüp video önü banner kaldırılmıştır.
Yukarıdaki resimdede görüldüğü gibi kurallara uymuş olup gerektiği gibi bannerleri kaldırdık ve normal bikaç reklam koyduk çıkan üye sayısı bizi tatmin etmediğinden dolayı tamamen kaldırdık reklamlarını. Altını çizerek söylüyorum
KURALLARA UYMUŞUZ.
Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi 2 Ağustos'da kendileriyle görüşmüşüm reklamı kaldırıp başka banner kullanmışız ve verim alamayınca tamamen kaldırdığımı belirtmiştim zaten. Gelelim bizim ödememize,
Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere uzun süredir alacaklıyım ve kademe kademe size bunu açıklıyım.
Yeni kurallar gereğince 2 ağustos'da öğlen banneri kaldırdık eğer bunu sorun ediyorlarsa 1 ağustos'dan itibaren olan normal üyeleri saymazlar paramı öderler olur biter ..
Biz kendileriyle defalarca konuştuk, hep ödeme şu zaman bu zaman yapılacak diyip bizi salladılar ve kendileriyle en son 2 ay kadar önce görüştüğümde yetkili kişinin verdiği cevap şu "Bizde zor durumdayız, size her hafta parça parça ödemenizi yapıcağız, ödeme yapmıycaz demiyoruz, ödemeniz yapılacaktır.." olmuştu.
Ama uzun süredir forumdaki yazılanlarada cevap vermiyorlar ve bizlerede herhangi bir cevap vermiyorlar.
En son o sözün ardından 300 lira gib bir meblağ geçti hesabımıza hepsi bu..
Ben kural ihlali yapmadım, Ödememi istiyorum...
Zevkdiyarı'nın telefonunu, adresini vs bilen varsa eğer pm ile gerekli bilgilerini göndermesini rica ediyorum. Birde yüzyüze görüşelim bakalım.