Gelecek teklifleri görmeden, satıp satmama kararı netleşmediği için site adresi henüz vermeyi düşünmüyorum.

Ama, ön görüşmelerden sonra, hala ilgili iseniz, o zaman görüşebilir daha detaylı bilgiler aktarılabilir.

Gelir gider ise : Aylık geliri aylık giderinden daha fazla.
Gelir giderdeki denge sizin fiyat politikanıza uygun olarak değişecektir. Bu firma piyasaya giriş niyetiyle fiyat politikası geliştirdi ama, sizin politikanız bundan farklı olursa karlılık otomatik olarak değişebilir.

Firmanın, ortalama 100 kişi üzerinde anket yapılarak en beğenilen 2005 yılında bulunmuş ve tescil edilmiş com ve net domainleri mevcut. Marka tesçil yapılmamış, ama eğer ekstra'dan 800 ytl gözden çıkarırsanız marka tesçili için ankara da yetkili firma ile bağlantınızı sağlayabiliriz. Logo gerçekten 100 kişiden 99'unun beğeneceğini garanti ettiğim bir logo. Özel bir çalışma yapıldı. Kartvizitler , antetli kağıtlar zarf (pencereli penceresiz) aynı şekilde.Yüklü miktarda basılı materyal var ama adres telefon değişeceği için işinize yaramaz.

(Aslında adres anadolu yakasında : telefonlar da sabit : yeriyle birlikte devralacağım diyene kiralık yer / telefonlar vs. ile birlikte devir söz konusu olabilir ama bu şu anki teklifin dışında başka bir konu.)

Hostbul gibi sitelerde Türkiyedeki ilk 200 firma arasında yer alıyor, iyi sayıda olumlu yorumları var. Olumsuz yorumlar hiç yok denecek kadar az.

Dizinlerde kayıtları ise, 3 yıldır 3-4 kişi tüm dizinlere kaydını yapmakla uğraştığı için, hosting ile ilgili her türlü listede firma ismi mutlaka kayıtlıdır. Bir çok sitede firma ismi kayıtlı.

Çok özel kelimelerde google 'da aratınca ilk sayfada çıkıyor.

Serverlar Üzerinde kurulu olan herşey lisanslı.

Firma anahtar teslim yani, sabit ip'leri ns yönlendirme isimleri, eğer çok az ekonomik güç olsa bu firmayı 1 yılda türkiyenin ilk 30'u içine sokulabilineceğine inanıyorum.

Bu firmanın bağlı olduğu ana firma'nın kapanma kararı alması nedeni ile, bu firma satılığa çıkarılma kararı alınmıştır. Yoksa başka bir külfeti yok.

İlgilenirseniz direkt teklifinizi bekliyorum.