merhabalar,
soru cevap sitesi yapmak istiyorum. öğrencilerin sorularını sorup, diğerlerinin cevaplayabileceği.. örnek olarak
YILDIZ Teknik Üniversitesi Gayriresmi Öğrenci Platformu, Haberler, Dök İçini Rahatla, Kariyer, Sohbet, Soru-Cevap, İlanlar, Ödev Havuzu u verebilrim. ya da
Yahoo! Answers - Home u.. ücretsiz script istekte başlık açtım ama bir yandan da merak ettiğim bir konu var..
şimdi oldu da bir script bulunamazsa, joomla ile bu işi yapabilir miyim? joomlada haber ekler gibi üyeler sorularını yazsa? ve haberlere de yorum yapılır gibi sorulara cevap verilse... sanıyorumki bu şekilde olabilir alternatif olarak.. ama merak ettiğim bir şey var.. 1000+ haber(soru) 1000+ yorum (en az da o kadar yorum olur) olduğunda joomla ne kadar kasar? patlar mı? kaldırır mı? okul için yapacağım için hit alacak gibi. o yüzden sağlam bir şey olsun istiyorum..
Sunucuna ve hesabına göre değişir, aylık trafik vb...den çok cpu limitine bakar ki bunu sunucuna danışarak öğrenebilirsin en önemli faktör budur ki bu tüm sistemler için geçerlidir sonuçta joomla.org resmi sitesi joomla ve buna benzer bitr çok site var aa.com.tr gibi mesela