Rox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek kelime ile kızlara asla güvenme.

sonradan pişman olursan ama iş işten geçmiş olur.
İşte bu sebepten bu kız beni altüst etti, diğerlerinden ayıran tek özellik bu olsa gerek tam olarak tanıyamadım ama hayalimdeki özellikleri taşıdığını hissediyorum

sameddindar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kız için okul bırakılmaz. Vatanını seviyorsan önce okursun sonra askerliğini yaparsın. Bu ülkenin okumuş, bilgili insanlara ihtiyacı vardır. Askerliğini nasıl olsa yapacaksın. Aileni geçindirmek zorunda olursun okulu bırakırsın, anlarım. Ama bir kız için okulu bırakmak hayatının yablışı olabilir.
Biz senin o dediklerini yapamıyacağımız için bari adam akıllı komandoluk yapalım da bi işe yarayalım hesabıyla yola çıkıyoruz.

Bi kere biz baştan koptuk, içimde bazı zaman okuma hissi çok büyüyor ama okul açılınca bir anda kendimi boşta hissediyorum. Yani başaramıyorum.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
direk bi sunucu kap git
Sunucu olarak ne demek istedin anlamadım ama yinede saol.

Dj_YanKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkesin dediği gibi çok pişman olucaksın bende 2 yıllığı bıraktım çok pişman oldum ama şimdi 4 yıllık kazandım okumak başkadır lise mezunu olarak sevdiğini nasıl mutlu edebileceğinide düşün daha yaş 19 sanırım büyüklerin burda ne diyosa biraz olsun bence...
Ben bu üni işlerinden zaten pek anlamam, okula başladım başlıyalı bir sürü sıkıntım var bırakmamın sebebi sadece bir kız değil ama onun yeride az değil böyle söyliyim.

duyqusal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kız için üzülmeyede değmez ağlamayada değmez okulu bırakmaya hiç değmez.okulunu okuyup bitirirsen daha önüne ne kızlar çıkacakta pas vermeyeceksin.şimdi çok yanlış düşünüyorsun gençlik rüzgarları esiyor kalbinde.bence çok kısa sürede unutursun.okulunu bırakma devam et.ileride okulunu okuyamadın diye belkide iş sahibi olamayacaksın ve sevdiğin kızı bile alamacaksın.iyice düşün karar ver.
Ben size hak vermiyor değilim, hepinizin yazılarında gerçekten hak var ama benim rızkım da illaki okuyunca verilecek diye bir şeyde yok.
ALLAH çalışan insana illaki veriyor.

KopRuLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne 3-5 ayı en fazla 1 ay sonra bu başlığı silecek
Ahhh keşkeeee. happy li son olsa

derinsular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bencede okulu bırakma sonradan çok pişman olursun keşke okulu bırakmasaydım diye bir kız için bence değmez o senin için böyle birley yaparmıydı birde onu düşün?
Ben okulu bırakmazsam zaten okul bitmeyecek ki bu kahırla yani bıraksam bi türlü bırakmazsam bi türlü

Zaten benim için birisinin okulunu bırakmasını istemem ki, bu durumu zaten bir kız arkadaş aracılığıyla yapmayı düşünüyorum yani onun benim okulumu bıraktığından bile haberi olmıycak.

Norm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görürsün bak MrManson'unda dedigi gibi 3-5 ay sonra gülersi bu başlıga
Keşke işler yolunda gitsede yarın mutlu haberi alıp hemen buraya yazsam

by_wirus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her başka kızda aynı şeyi dersin bu öncekilerden çok farklı kızdan karşılık alamasanda yine devam et 1-2 ay sonra yine farklı bir kız görürsün
Ben zaten kız konusunda bütün hepsine teklif eden biri değilim birisini tanıyana kadar aradan çok zaman geçiyor ve şimdiye kadar ilk defa birine bu kadar ısındım.

Abi ama ben kolay kolay kimseyi kafama koymuyorum, çevremde hep o bildiğiniz kızlar var ve ben de onlara ciddi göz ile bakmıyorum. Bu çok farklı bişeye benziyor ama tam olarak da tanımıyorum zaten İNŞALLAH hayalimdeki insandır.

fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
askerde de bu psikolojiyle devam edersen 2 gün sonra başkaları bişey yapmazsa sen kendini vurursun allah korusun...bu hayatta bi ölüme çare yok,gerisini kafana takmıycan
Çok iyi destek oluyosun saol Şakaydı sadece üzülmeni istemem.

Alıntı
Herkeze yardım ve önerileri için teşekkürler, yarın İNŞALLAH mutlu haber ile gelirim yoksa işler duman olacak başlıycam slow damar dinlemeye.

İçki içmiyorum o yüzden meyhaneciler fazla sevinmesin, sigara içinde geçerli.

Görüşmek üzere...