Aynı dertten muzdaribiz . Yaklaşık 6 aydır 2 haftada bir tekrarlayan günlerce pc başında durduğum oluyor . En son 8 gün uykusuz kaldım , sigara çay eksik etmedim geceleri cidden abartmıyorum yaklaşık 10-12 paket sigara içtim. Zaten kocaeli buluşmalarında dahi bilirler durmadan içerim sigarayı ve yaklaşık 6 senedir böyle . Kanımızda pislik taşıyoruz , sigarayı bırakmak sanırım bende zor hemde oldukça zor... Tavsiyem sigaraya başlamadıysanız başlamıyı düşünüyorsanız kesinlikle elinize almayın. Bıraktıysanız kesinlikle tekrar dönmeyin ...

Başka bir husus yemek düzeni , aynen anlattığın gibi saati yok , yani belirli bir öğün olmadığından haliyle arada atıştırmalar ile geciktiriyorum . Buda oldukça zarar , bazen gözlerimde olan aşırı sancılar oldukça rahatsız ediyor ama hadi az kaldı şunuda yapayım derken birde bakmışsın anaa şurda ne olmuş şu sorun var birazda ona bakıyım derken bi balmışsın gene saatlerce pc başındasın .

Arada çıkıp dolaşıyorum ki zaten bunu yapmasam sanırım tamamen çökerim. Bir zamanlar yaz tatili zamanı diyelim buluşmalar yapmıştık tek sosyal aktivite buydu . Ama şöyle 2-3 sene öncesine baktığımda bambaşka bir ben görüyorum . Nasıl mı ? Pc başında max 2 saat geçiren işlerini planlı yapıp hemen bitiren geri kalan zamanlarda ders filan sonra akşamları çıkıp bilardo v.s Olmadı gezerdik arkadaşlarımla ... Şimdiyse ben aradıklarında telefonum paso meşgul olduğundan veya cevabımı bildiklerinden olsa gerek aramıyorlar veya arayıp l-a-n bi 5 dakka diyorlar ... Gene yok diyince kırılanlar oluyor .

Aksilik , sinir diz boyu zaten . Belki bazı şeylere kızmayacam ama öyle bir şey arki sanki zorla sinirleniyorum ... Nette uğraştığımız lamerler gibi hayattada karşımıza lamerler çıkıyor .. Buna ne derseniz deyin ama ben bir virüs gibi bulaşan şerefsizlerden bahsediyorum. İnternette yeterince sinirlenmemiş gibi birde dışarda durum tekrarlayınca otomatikmen pc başında vakit geçirmeye çalışıyorum ki hep böyle ....