Şimdi 1 2 laf diyicem fakat teknonetwork avukatı diyeceksiniz.Baştan söyleyeyim kendileriyle ne bir alışverişim oldu nede yıllardır bi konuşmuşluğum.
Burası nedir dedicadet ve co location bölümü değilmi? Yani firmalar gelir elindeki ürünü satmak için konuyu açar.Alacak yada almaya niyetli kişiler sorularını sorar, alıcaklar alır, almıyacaklar almaz.Fakat 4 sayfa olmuş ve alıcaklı yada almaya nihetli 1 kişinin yorumu yok.Herkes konulara farklı farklı yorumlar atmış.Bu yorumlarınızı özel mesaj ile iletsenizde konunu amacı değişmese olmazmı ? Anlamıyorum bilişim dünyasında herkes birbirini kötülüyor böylemi birlikte olup bu sektör kalkındırılacak ? Herkes taraf alıyor birbirine böyle yapmanız bu sektörü bitirmeniz anlamına gelir bana göre.
@Turyeb
Şimdi bakıyorum 1 firmada çalışanı olarak yani o firmayı temsil ederek gelmişsininiz yorumunuzu atmışsınız.Yaptığını etik bi durummudur.İkinizde aynı sektördesiniz böyle karalayacı laflarınızı en azından özel mesaj yoluyla iletseniz daha doğru olmıyacakmı.
Kendi fikirlerimi belirttim.Kimseyle tartışmaya yada münakaşa edicek halim yok.Tekno Network ilede aramda bir bağ yok bunu yeniden belirtmek isterim.
Saygılar.