Merhaba arkadaşlar başlıklta belirttigim gibi reseller arıyorum.Maddi açıdan sıkıntıda oldugum için uygun bir ücret olması şuanlık çok önemli tabi bu ileridede kısıtlı olacagımız anlamına gelmiyor.Reseller düşünceme gelince arkadaşlar, şuanda satış yapmayı pek düşünmüyorum.15 20 civarı barındırdıgım siteler vardı yıne onları barındıracağım.Bunların içinde hem asp hem php ( wordpress ) vb scriptler kullanan siteler var.Aradıgım reseller win olabilir çünkü hem asp hem php sitelerimi aynı resellerde barındırmış olurum ancak win reseller olunca wp ve benzeri scriptlerde sorun verirmi diye düşünüyorum seo için felan.Yani demek istedigim varsa, tüm özelliklerini karşılayan bir win reseller ondan alayım eğer yoksa bir windows bir linux lazım.. Düşündügüm reseller paketi 3 gb Alan 10 Gb Trafik vs.. Bu arada php olarak birde video sitesi kuracagım phpmotion tr scripti ile alacagım resellerın barındıgı sunucuda bu scripti karşılayacak özellikler olursa çok iyi olur.Php motion tr scriptinin tester dosyasını uploadladım arkadaşlar destekleyip desteklemedigini bununla anlayabilirsiniz.
RapidShare: Easy Filehosting
Acil cevaplarınızı beklıyorum teşekkür ederim şimdiden hayırlı satışlar.
ÖNEMLİ NOT : Sunucunun TEKLAN lokasyon olmasıda düşüncemde + avantajdır.