arkadaşlar bunu yapma sebebim ; editlemelerin sql den yapılması ve bunu bir çok insan yapabilir ve unutmayalımki bir çok insanda yapamayacaktır. Buradaki kitle bellidir çoğumuz iyi webmasterleriz ama aramıza yeni katılan insanlarda var. editlemenin ne olduğunu yeni ögrenen kardeşlerimizde var aramızda buradaki sorun şu 50 ytl gerçekten komik bir rakam neden 50 ytl inanın sattıgım insanlar kuramıyor genelde saatlerce onlarla uğraşıyorum ayrı bir edit istiyor bu emege karşılık. kurulum emegine karşılık bir masraf. şuanda 50 ytl etmez diyosunuz ama 10 adet satış gerçekleştirmişimdir.
linklerini vermek isterim sattığım insanlara olan saygımdan dolayı link veremeyecegim malsef ve buradaki ikinci amaç bu script editlemeye ve geliştirilmeye çok açık tabiki bunu mefe yazmamış ama çok iyi editlemiş realesdate scriptinin editlenmiş. ama son kuruşuna kadar mefe bunu hakediyor. ve bizlerde amatör ve orta düzey kullanıcalara destek amaçlı her scriptin editlenebilecegini göstermek amaçlı satışa sundum inanın satış esnasında komik rakamlara düşüyorum amaç hizmet gerçekten ötesi yalan...