yeni arkadaşlar teşekkür ederim, k2an evet haklsısın. İnan benim bile isteğim yoksa boyle bir durumda üye napsın de mi

Arkadaşlar,
cnbc-e şu açıdan faydalı, ciddi açıdan benim ingilizcemde katkısı çok yüksektir.
verdiği diziler, amerikada yeni çıkan ve tutan kaliteli diziler
bunları seyrederken turkce dublajsız, sevdiğiniz aktör/aktrislerin orjinal sesini duyuyorsunuz, herkesin konuşma diyalektini de biraz ingilizce biliyorsanız kapıyorsunuz, dolayısı ile listening olayınız şaşırtıcı şekilde ilerliyor.
BBC seyrederken birşey anlamassınız ama, dizi+film seyrederken altyazıya gerek kalmadan da adamların ne dediğini kolayca anlayabiliyorsunuz.
Açıkçası, benim gibi tembellik edip, ingilizce kitap/gazete okumaktan kacanların çok işine yarayacağını düşünüyorum. Zevkli bir şekilde ingilizceniz ilerliyor, dili unutmuıyorsunuz, kelime dağarcığınız da güçleniyor ki, benim için bu saydıklarım çok önemli...

İşte bazı arkadaşlar, dizileri de tanımadığı için bu kanalı seyretmekten kacınıyor, en azından bizim forumda bu dizilere de yavas yavas ısınabilirsiniz. yorumlardan yola çıkarak fikir edinebilirsiniz

falan filan