98 yılından beri cm-fm serilerini oynayan insanım ve fm olayını bilmiyorum oda güzel tabi.Ayrıca konu açıp düşüncelerimizi almak istiyosan saygı duymak zorundasın.Ben Cff ve Turksportal varken senin sitene kim girecek demedim! sadece öyle büyük sitelerde kariyer yayınlamak varken neden senin sitende kariyer yayınlamalıyım ? yani kısacası sitede sadece kariyer üzerine gidersen tutmicağı görüşündeyim.Ben kendi adıma konuşuyorum cff de kariyer açmak varken gelipte senin sitende neden açayım bi farklılığın olmalı düşüncesindeyim
farkım kariyerle ilgili her türlü ayrıntının olması neler olcak diyede bahsettim ayrıca anasayfadada kariyerler tanıtılcak falan filan çok ayrıntılı olacak ama daha siteyi görmeden bu kadar önyargılı olmanda beni şaşırttı.Ayrıca hiçbir site 100 bin üyeyle 200 bin üyeyle açılmaz dimi herşey 0 dan başlanır...En iyi kariyer sitesi bensem bende büyüyeceğim..Neden vites küçülteyim o zmn en baştan kaybederim...bu konuda burda kapansın ayrıca sana tepki göstermedim yorumuna saygım var gelmişsn konuma yorum yazmışsın eyw ayrıca benim iyiliğim için konuştuğunuda biliyorum..