Bence sen FM olayını bilmiyorsun ve anlamamışsın bu bir kapsamlı FM sitesi değildir öyle olsa dediklerin doğru o kadar büyük site varken CFF ve Turksportaldan bahsediyorum buraya kim girecek diyebilrsn ancak bu kapsamlı kariyer sitesi orada tek başlık altında oluyor burada her türlü kapsamlı var yarışmasından tut 15 + liglere kadar herşey var yani FM de kariyer anlatmayı sevenler için favori site olabilir diye düşünüyorum ayrıca lisans işinide düşünüyorum...( Tema bir başka temadan kendi editim şu an paylaşmayı düşünmüyorum )
98 yılından beri cm-fm serilerini oynayan insanım ve fm olayını bilmiyorum oda güzel tabi.Ayrıca konu açıp düşüncelerimizi almak istiyosan saygı duymak zorundasın.Ben Cff ve Turksportal varken senin sitene kim girecek demedim! sadece öyle büyük sitelerde kariyer yayınlamak varken neden senin sitende kariyer yayınlamalıyım ? yani kısacası sitede sadece kariyer üzerine gidersen tutmicağı görüşündeyim.Ben kendi adıma konuşuyorum cff de kariyer açmak varken gelipte senin sitende neden açayım bi farklılığın olmalı düşüncesindeyim