Max!daTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle forumun lisanssızsa mümkün değil siten tutmicaktır.Vbulletin bu işi çok fazla sıkılaştırdı ve eskiden aylarca lisanssız kullanabiliyordun artık 1-2 haftada ensene biniyorlar.Sana tavsiyem lisanssızsa ve büyük hedeflerin varsa lisans alman.
Ayrıca piyasada fmg-turksportal-cmfmfan ve unuttuğum bir çok fm sitesi varken sadece kariyer üzerine gidersen sitenin tutması çok zor.insanlar turksportal gibi büyük sitelerde kariyerlerini zaten yayınlıyorlar.
Sitede kariyer bölümleri gelişmiş bi şekilde yine olsun ama siteye üye çekmek en önemlisi üyenin sitede kalıcı olabilmesini sağlaman için bi farkın olmalı.Bu halde tutulman imkansız gibi birşey.
Ayrıca rica etsem bana yeşil temayı pm ile gönderebilirmisin
Bence sen FM olayını bilmiyorsun ve anlamamışsın bu bir kapsamlı FM sitesi değildir öyle olsa dediklerin doğru o kadar büyük site varken CFF ve Turksportaldan bahsediyorum buraya kim girecek diyebilrsn ancak bu kapsamlı kariyer sitesi orada tek başlık altında oluyor burada her türlü kapsamlı var yarışmasından tut 15 + liglere kadar herşey var yani FM de kariyer anlatmayı sevenler için favori site olabilir diye düşünüyorum ayrıca lisans işinide düşünüyorum...( Tema bir başka temadan kendi editim şu an paylaşmayı düşünmüyorum )