Adsense sözleşmesi gerçekten yayıncıyı bağlayıcı maddelerle dolu ve kabul ediyoruz

Adesene ban hikayelerimizin çok büyük çoğunluğu kural ihlallerinden olsada belirli bir oranda haksızlıklarda yaşanıyor ve bu haksızlıklarda bireysel olarak yapılacak şeyler sınırlı kalıyor.En azından maliyetleri düşünüyor insan. Sözleşmeye rağmen yaşanan onlarca çifte standartlarda cabası.Rusyadan hatun bulma amaçlı site açarsanız adsensede banlanırsınız ama beyin cerrahi teknikleri konulu makale blogunuza bol miktarda eşini aldatma hikayeli yada rusyadan kopup gelen hatun tanıtımı yapan sitelerin reklamı yağmur gibi yağabilir,buda bir çifte standarttır,ben sitelerimde adsense krtierlerini korumakla yükümlü hale geliyorsam o sözleşmeyle,adsensede benim sitelerimin içeriğini kirletecek reklam göndermemeli,hukukta bir terim vardır ; sözleşme iki tarafında haklarını savunur şayet sözleşme sadece bir tarafın hakkını savunuyorsa usülden ve esasdan bozulur.Hayırsever bir Hukukçu webmaster olsa bu tür şikayetleri toplu olarak dosyalar birleştirilerek hak aransa ne güzel olur.Çok ütopik biliyorum ama keşke diyorum sadece