supremacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dle bir rus yapımı portal sistemi forum entegreleri de var en meşhur olanı ipb kendi formuda var bugün Türkiye ve bir çok ülkede marez siteleri bu sistemi kullanıyor tamamen bu iş için yapılmış sistem örnek olarak 2baksa tarzı sitelere bakabilirsiniz dle kulanıyorum şuan 7.2 versiyonu var 7.3 yolda seo vs bir çok özellik mevcut siz doğru kullandığınız zaman google size elinden geleni yapıyor wp alışamadaım ama dle ye göre çabuk indexliyor.Çok duyarsınız wp kullandım bir plugin cpu yedi aşırı falan dle de yok evet ondada var öle modüller lakin cpu yemiyor fazla ama dbleri şişiren modülleri var.Ben kişisel site olarak kullanıyorum artı olarak program sitesi eğer ciddi anlamda portal düşünüyorsanız dle yi tavsiye ederim temaları tpl uzantılı olup editleri kolaydır aslında birazda zevk renk olayı ben oldum bittim wp alışmadım 3 4 tane sitemde var wp birde dle gerek arayüz gerek admin paneli çok kolay tek sıkıntısı ise kategorileri manuel ekliyorsunuz ana yüze dleclub ise arkadaşın bahsettiği sadece Türkçe leştirmeyi yapıyor ama size tavsiyem orjinalini kullanmanız dle nin orjinal geliştirme satış vs işlerini yapan ruslar adreste budur DataLife Engine - Äâèæîê äëÿ ñàéòà, CMS ñèñòåìà óïğàâëåíèÿ ñàéòîì (êîíòåíòîì)
7.2 versiyonundan itibaren admin opaneline ekledikleri Google sitmap bölümü ile indexletmen artık wp kadar kolay. konuları en geç 3-4 saate indexliyor. google sitemapi tanıt ve her gün sitemap güncelle DLE den bak nasıl indexliyor