Merhabalar,
Yeni bir site tasarladım ve yayınına başladım. Ancak adsense konusunda hala kafamı karıştıran problemler var.

- Web sitemin tüm bağlantılarını(link) kendi hazırladığım bir sayfa üzerinden yönlendirerek yapıyorum ve bu sayfa google adsense reklamı içermekte. Açılan sayfalarda benim reklamım görünüyor. Bunun adsense hesabıma bir zararı olurmu? Kısacası banlanırmıyım?

- Yeni açılan sitelere yapılması gerekenler, adsense 'ye yeni başlayanlar gibi birçok makale okumama rağmen halen yeni açtığım sitemi toplist 'lere ekleme ve eklememe konusunda sıkıntı çekiyorum. Web sitem yeni, toplist 'e eklesem sorun olurmu? Ekleyebilirsem kaç tane toplist 'e eklemeliyim?

- Birkaç tane adsense 'e uygunluk ölçen sitelerde web sitemi test ettim. Denilene göre sitemde çok fazla sayfa bağlantısı varmışi. Şöyleki; çok fazla bana ait sayfa varmış. Bu google 'un sevdiği birşey değilmiş. Aslında yaptığım çok birşey yok sadece kategorileri sayfalara böldüm çokmu fazla sizce?

- Birçok web sitesinde karşılaştığım üzere sayfaların footer (alt bölüm) bölümüne, yada blog sayfalarındaki gibi etiket tarzı keywords 'e benzeyen birsürü kelime görüyorum. Örneğin; r10.net forum sayfasının alt bölümünde yer alan ### Telif Hakları vBulletin v3.7.3 © 2000-2008, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. ### bölümü yerine "tc kimlik, emeklilik, selam, naber" vb. Bu ve bunun gibi şeyleri websiteme eklememde bir sakınca varmıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.