Aytug'un banına göre mi hareket edilecek? Yarın en azından kendine göre sonuçları belirlesin, banı açılınca yazar buradan. Çok enteresan şeyler oldu yarışmada, siteye linker eklenecek dedi ilk başta sonra arkadaş yazmış sayfaya eklemeye izin vermiş ee biz neden siteye ekledik o zaman?
Daha sonradan bir çok site ekledi linkleri.. Bazıları en başından ekledi bazıları son hafta..
Önbellek görüntüleri bu işi çözecektir

İlk 4den kabul olan siteyi yazar mısın, ya da özel mesajla bildirir misin?..
direk kendi agzından;
valla ben bu seo yarışmasını webmaster arkadaşlara yeni heyecan katsın, para da kazansınlar diye açtım fakat
2 sponsorum vardı zaten, 100 siteden 18'i adam gibi eklemiş, diğerlerinde hiç yok.
ben 5 defa yazdım konuda ama takan da olmamış elimde ekran görüntüleri ve kaynak çıktıları var
aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış sitesi elendi hiçbir kod yok.
bir de
aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış sitesinde kodlar eski kapalı sitelere verilmiş genede burayı diskalifiye etmedim sahibini tanıyorum.
r10'daki ban şuan belirsiz bi gelsem halledicem de r10'a giremiyorum, sponsorlara göre 15 gün uzayabilir yarışma ozcan sarıca ile aynı gün de bitirebilirim.