Ben 2 kere burada da yazdım ama hala uyarılarım iplenmiyorsa benim de kodları eklemeyen siteleri elemekten başka seçeneğim kalmaz.
İstiyorum ki hem ek gelir olsun hem de seo konusunda daha bilinçli olalım, istenilen link vermek bunu bile çok görüyorsanız zaten katılmayın yarışmaya.
ben bu mesajından sonra sormuştum, ben listeyi çıkarttım dedi buraya koymamış ama sanırım hala
banlı şuan kendisi gelince yazar, fakat ilk 4'den sadece 1 site kabül aylarca eklemediler
aytug'nun banını bilmiyorum ona göre yarışma 15 gün kadar geç bitmek zorunda kalacak sanırım.
Sonuna kadar haklısın dostum. Sponsor olarak kim sitesine linki eklemiş eklememiş siz kontrol edecek değilsiniz. Aytuğu severin kardeşim gibidir ancak bu seo yarışmasında büyük ihmalleri var. Maalesef seo yarışması başlatmak ve şu linkleri koyun demekle yarışma yapılmış olmuyor. Sponsorların ve yarışmacıların zarar görmemesi için gerekirse her gün veya 2 günde bir tüm yarışmacıların siteleri kontrol edilmeliydi aytuğ tarafından. Ancak görüyorum ki bu görevi yarışmacı arkadaşlar yapıyor çok garip bir durum. Sonuç olarak bu yarışmadan yarışmacılarda sponsorlarda zarar görmüş oldu. Az bir sürede kaldı nasıl toparlanacak bu durum bilemiyorum hayırlısı olur inşallah...
ben ihmal oldugunu düşünmüyorum sırf bu konuda eklenmeyen linklerle ilgili 7 tane mesajı var.