Web_Kale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her kafadan ayrı ses. Acaba r10 un hangi köşesinde birlik yaşanacak. Siz serbest piyasa ekonomisinin ülkeye getirdiği zararları biliyır musunuz?
Gelişmiş ülkeler neden gelişiyor bi fikriniz var mı. Adamlar sistematik çalışıyor. Biz gibi emek hırsızlığı ve zaman kaybı yaşamıyorlar. Kim ne derse desin ben bu düşüncelerim doğrultusunda hareket edeceğim. Bana katılan profesyonel arkadaşlar olur ya da olmaz. Olursa r10 da bir kaliteli grup oluşur katılmazlarsa
abi sana bi host vereyim bana logo ya diyen de olur size sayfalarca konu içinde uğraıştırp da sonra beğenmedim diyenler de.
Karar sizin
Çok haklısınız. Emeğin karşılığını vermeyen ve vermeye çekinen insanlar hiç emek harcamamış insanlardır. Ben grafiker falan değilim, sadece grafikle ilgileniyorum ama kaliteli iş yaptırmak isteyen kişilerin profesyonel kişilerden 10 ytl'ye yada 10 mb hosting gibi komik şeylerle iş beklemesine hayaret ediyorum. Piyasayı emek fiyatının altına çekmek ticaret ahlakına ve etiğine aykırıdır her şeyden önce.

Ayrıca serbest piyasa olayı en azından r10'da geçerli olmamalı. Bazı şeyler için belirli sabit yada limit fiyatlar konulmalı. Yoksa sürekli bu şekilde profesyonel grafiklerlerin hakkı yenilip durulacak.

Birlik olunma konusuna gelince de, fikirleri en ince ayrıntılarına kadar inceleyip ayrışma yapmak yerine, fikirlerin benzer yönlerini görüp birleşmek çok daha iyi olacaktır. Bu şekilde bir tepki mekanizması kurulabilir ve herkes hakettiği şeyleri yapabilir.