r10.net girişine mutlaka yazılmalı. " 15 Yaşından Küçükler Giremez! " diye. önce bu lafları kullandığın kişinin kim olduğuna bak sonra bu lafları türet. üç günlük yetme olarak gelmiş üstad denilenlere laf sokmaya çalışıyosun.
klasikleşen ve web dünyasına yeni girmiş insanların bile ezbere bildiği cümleleri alıp yazmışın ve 4 günde sandbox dan çıktım diyorsun. sitendeki tüm yazıları silersen ve 0 dan yazı girersen Google siteni yeni site gibi görür ve tekrar üste alır. ama sonucun yine o çukur olur.
evet haklısın r10 net in başına 0-6 yaş gruplarıda girmesin diye yazılmalı malum senin gibi 0-6 yaş grubu parkta kumla oynaması gerekirken kapasitesinin yetmediği konunun başını değil sonunu gördüğü yerleri alıp burda ahkam kesiyor.. git yavrucum sen şimdi sütünü iç yaşıtların gibi uyu rüyanda sürüsüne bereket koyun say... önce saygılı olun sonra saygı isteyin..
al birini vur ötekine hangi birinize laf anlatmaya çalışim eski mevzuyu ısıtıp ısıtıp önüme sunuyorsunuz ne gerzek boş insansınız ya.. senin üstad dediklerin peygamber mi saygı duyacam alla alalh bende kendimi savunacam onlar bana laf diyecek ben susup oturcam ölemi herkes kendini kral sanıyor sizin gibileri çok gördüm ve göreceğim sana şunu söylüyorum. onlara da söyledim yine söylüyorum...
Çabalama Boşuna karalama asla paranoya kuklasınız paranoya...