Az kopya çekmedik zamanında.. Şöyle anlatayım..
İlk aşama : Öncelikle inek yazılıdan önce kafalanır (Dondurma , yemek , çikolata ,kola , tost ...ve özel bir durum karşılığı)
İkinci aşama : yazılının ilk dakikaları yapabildiğin soruları yaparsın ve ineğin de soruları bitirmesini beklersin...Zaten o kadar para yedireceğin kişi çalışkan olmalıdır ki verdiğin hediyenin yada yaptığın işin karşılığını verebilsin
Üçüncü aşama : Hocanın dikkatinin dağıldığı anlar olur genelde Millet kaynatmaya çalışır ve herkes bir anda birden sohbete başlar nedense İşte o an kopya anıdır.Gerek kağıt değiştirme olsun , gerek yandaki kişinin kağıdına bakmak olsun , gerek önündeki kişiyi dürtüp kağıdını açması olsun işte o olaylar bu sırada yapılır..Yazılı sonunda kağıtlar toplanırken de özel çabalar ile son bir hamle yapabilirsin..
Dördüncü aşama : Eğitimimiz burda sona erdi..Hadi göreyim seni
Önemli Not: Yazılı kağıtlarına yazılının sonunda isminizi yazınız..İlk başta yazarsanız kopya durumunda hemen yakalanırsınız.Ve hoca gelip kağıtları kontrol ettiği sırada grup görülmeyecek şekilde kağıdı ters çevirip , elinizi üstüne koyup yada kendi üreteceğiniz bir yolla yakalanmamayı başarmanız gerekir
yukarıda anlattıklarım hayal ürünüdür ve gerçek hayattaki kişilerle hiçbir ilişkisi yoktur ..
Önemli Not 2 : bu kadar zahmete gireceğine ders çalışmak daha kolay..Yok ben adrenalin istiyorum ,ben yakalanmak istiyorum , ben heyecan istiyorum diyosan o da kendi bileceğin iş