Yasa geçmez bu sorunu halletmezki.

Böyle zihniyetli insanların olması bile utanç verici. Böyle birşeyin kabul edilmesi,teklif edilmesini bırak düşünülmesi bile utanc verici ve serefsizliktir.

Bu kanunu teklif eden kimse gelsin bana onun kızına ben tecavüz edeyim sonra nikahıma alırım sorun kalkar. Her sene o zaman birine tecavüz eder biriyle evlenirim. Acaba kendi kızı,karısına böyle birşey başına gelsin bu sekilde bir kanun düşünürmüydü ? Bana kalsa 18 yaşın altındaki kızların aileleri izin verse bile evlenmesini yasaklardım.

Şunada ceza olmasına rağmen her iki günde bir tecavüz haberleri çıkıyor ve bu sadece ortaya çıkanlar. İşin ilginç tarafı son 1-2yıldır ise annesine tecavüz eden, kızına tecavüz eden olayları çıkmaya başladı. Ondan sonra gel de başkalarına türkleri öv,islamiyeti öv. Bilmem ne şunu giymiş,bu soyunmuş diye tepki yapmaya,protesto etmekte üstümüze yok. Fakat bu tecavüzcüler icin sadece okumak ve küfür etmek dışında hiçbirşey yapmıyoruz. Oysa bir ağacı kestiklerinde ve o agaç çok yaşlıysa değerliyle bir sürü dernek ekranlarda,yollara düşüyor. Yanlış yapıyorlar demiyorum ama onlarca ufak kızımıza tecavüz ediliyor öldürülüyor nerde bu kurum,vakıflar...