prsorgu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım Turk.internet.com | İnternet Amele'leri, Milliyet.net'lerine Sahip Çıktı - 1 | buradaki Süleyman Şahin in milliyet.net domain nindeki mücadelesini okursan ne kadar haklı olduğunu görürsün.. bu yolda devam et.. Domain nini kimse senden alamaz..
Böle yazılar içimi iyice rahatlatıyor. Benim endişelendiğim ***** içerik. Şuan kullanmıyorum ama kullanabilirim.Ayrıca 2 hafta kadar onların resimlerini ve içeriklerini kullandım.Ama uyardılar bende içeriği kaldırdım sonuçta telefon kayıtları varsa, kayıtların arasında bu uyarıda var..Eğer bunlardan dolayı bir şey olmazsa ben bu domaini satmıcam. Ne zaman insan gibi davranırlarsa o zaman satıcam. Bu arada Eyvallah kardeşim saol sana diğer arkadaşlara teşekkürümü reple yapmak isterdim ama yok borcum olsun..

Ayrıca az önce bir kuruluşta çalıştığını söyleyen bir bayan aradı ve ben domaini almak istiyorum falan dedi. Bide bu domainin amacı nedir dedi niye bu kadar fazla para istiyorsun, ayrıca bu domainde site yapılıyor yazmışınız acaba ne sitesi açıcaksınız dedi.
Bende gayet sakin cevap verdim tek amacım bu domaini satmak değil eğer satılmazsa içeriğim hazırlanıyor ben bu domaini kullanıcam dedim. İçerik konusunda baya bi üsteledi ama bir şey sölemedim.

Sizce bu onların bir yoklaması olabilirmi ?Acaba avukatları arayıp beni yoklamış olabilirmi ?