Sitesinde sorun olan var mı diyorum cevap vermiyorsunuz?

Özel mesajla ulaşsın diyorum cevap yok.

Hasan banlı nasıl cevap verecek?

Hosting konularıyla ben ilgileniyorum, devir aldım. Sorunu olan söylesinki çözebilelim. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama şikayet etmekten mesajlarımı bile göremiyorsunuz.


Yaşanan kesintilerin sebebi Hasan değil sunucu kiraladığı firmanın switch sorunu ve de hattı limitlemesiydi.

Yedeklerinizi sunucumuza alırken 35mb yedeği tüm gece çekemedik. Çünkü hat limitlenmişti. Switch sorunluydu.


Dekan konusuna gelirsek konunun dekan tarafından açılmasıyla ilgisi yoktu. Hasan yine kısıtlı olarak nete girdi.

Ve Hasan artık birşey yaz dedim. Yazdıklarını da kopyaladı bir text belgesine kopyala yapıştır yaparak bağlantıda kesilmesi olursa sorun olmasın diye çalıştı.

Ve şu da ayrı bir konudur ki o kadar ağır küfür derecesindeki ithamlarda bulunan DEKAN nasıl oluyor da o kadar report gittiği halde banlanmıyor?