dolunay039 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ben Muğlalıyım. Ama bir ilçesinde oturuyorum. Ben 4 sene önce Burdur Türkçe öğretmenliğini kazanmıştım. Muğla'yı kazanamadım diye üzüldüm ama sonra fark ettim ki çok iyi yapmışım. Eğer sen üniversite hayatımı çatır çatır yaşamak istiyorum diyorsan cennete geliyorsun. Türkiye'nin cennet kıyılarına en fazla 2,5 saat mesafedesin.
Muğla gerçekten pahalıdır ama. Bunu göze almalısın. Ben Burdur'da süper dairede 330 lira kalırken (yakıt dahil) Muğla'da aynı tarz evlerin 600-700 olduğunu duymuştum. Ancak gördüğüm kadarı ile kazanmışsın bile Hayırlı olsun demekten başka şansım yok. Tadını çıkar Muğla'nın. Her yerini gezmeden okulunu bitirirsen üzülürüm senin adına
iyi dileklerin için çok teşekkürler hocam merak etme basmadık yer bırakmam
ayrıca pahalı derken sadece evmi pahalı o halledilir birşekilde çünkü tek kişi kalmayacağım eğer çıkarsam arkadaşlarımla kalırım oda gideri epey düşürür zaten.
ben şimdi devlet yurdunun misafirliğinde bikaç gün kalıp boşta düzgün bir yurt bulursam yerleşmeyi düşünüyorum. Birçok yeri aradım fakat dolu olduğunu söylediler. çamlık apart ile görüştüm 1 kişilik yer varmış heralde buraya yerleşirim. çamlık apart nasıldır kalan duyan bilen var mı?