Rox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o gariban kürtler dediklerin şehitlerimizin arkasından geberdi p*ç Türkler diyenler değil demi.
fazla siyasete girmek istemiyorum ama youtube'deki Aktütün yorumlarını okumanı rica ediyorum.
Benim gariban kürtler dediklerim onlar değil, benim kastettiklerim Erbilde oturup kendini devlet başkanı sanan ve birgün ABD nin kendilerine o haritadaki devleti vereceğini zannedenler. Bi bilseler bunun hiçbir zaman olmayacağını...

Her Kürt pkk lı değildir birkere bunu öğrenmemiz lazım, içimizde öyle kişiler varki pkk ya kürtlerden daha çok sahip çıkıyor, siz sanıyormusunuz ki bir örgüt sadece milliyetçilik yaparak ve devletimizin içinden yardım almadan 30 yıldır silahlı mücadele yapsın? Yok öyle bişey, maalesef pkk nın bir kısmı dağda ise kalan kısmının tamamına yakınıda içimizde, aramızda geziyor.

Bu örgüt zamanında içimizdeki hainlerden nasıl yardım alarak kurulduysa şimdide kanlı eylemelerini yine aynı hainlerin yardımıyla yapıyor ve şunuda iyi bilelim pkk'ya yardım eden her hain kürt değildir.

Örgütün eylemlerinin ülkemiz açısından yararlı olduğunu düşünen, bu saldırıların askerimizi sürekli zinde tututuğunu, gençlerin milliyetçi duygularının kabardığını ve bunun desteklenmesi gerektiğine inan bazı cani ruhlu insanlarda içimizde yaşıyor maalesef.