Sanmam osman'ın emlakçı olduğunu..çünkü uzun zamandan beri bu işi yapıyor ve bu uzun sürede emlakçı olarak devam ettirmiş olacagına ihtimal veremiyorum..

Ama olay şu ki artık nixcon sunucuları 10 ytl ye bile verse almam..güvenim sıfır oldu ve bu kim ne derse desin bu kararımdan döneceğimide sanmıyorum.Umarım çoğu kişinin de öyledir.

Nixcona soruyoruz..
biz:Efendim tam olarak bu kapasitede hattı nereden alıyorsunuz.Telekom tabanlımı?
nx: Bizim arkamız sağlam biz alırız.

Varmı böyle bir laf..Hizmet veriyorsan o hizmetinde kaynağını belirtmen gerek akabinde hizmeti alan biziz.Ne malum birgün çekip gidemeyecekleri..

1 hafta önce isimtescil.net genel müdürü ferhat beyle yüzyüze konuştk kadıköyde ofislerinde..Domain ve sunucuları hakkında biraz bilgi aldım.Nixcon hakkında yorumlarını sordum bana verilen cevap şu:

"Biliyorsunuzki şuan satış yaptıgımız sunucular tamamı windows 2003 tabanlı ve plesk panelli.Çünkü bizim teknik elemanlarımız bu tabanlar üzerinde eğitim aldı ve linux kullanmıyoruz.Fakat fiyat ucuzluğundan yeni açılan Nixcon'la anlaşma yapmak istedik.Tabiki bu linux sunucu alacaktık onun içindi.Bir şekilde adamlarla irtibat kurduk istediklerimizi ilettik.Randevu istedik vermediler.Dc yi gezmek istedik onada izin verilmedi.Siparişleri verdik fakat ~ 2 ay gibi bir süre oyalandırıldık..Çok çelişkili cevaplar veriliyordu.Telefonda konuştugumuz kişi devamlı aynı kişiydi (ses olarak) fakat farklı isimler söyleniyordu..Diğer datacenterlara danıştık ve nx hakkında bilgileri olmadığını böyle bir dc nin istanbulda olup olmadığını bilmediklerini söylediler.Bizde güven kaybından çalışmama kararı aldık"

ferhat bey bunları söyledi aynen.cümle kurulumu tam olarak bu şekilde olmayabilir ama aklımda kalan bunlar..

mecidiyeköye gittim ve bende böyle bir dc bulamadım.Artık nereye sakladılar bilemem..