yakaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdan yukarıya,geçmişten geleceğe;bütün Türk'lük değerlerime ve manevi umdelerimin azılı düşmanı bu gazete ve avanelerinin kapatılması özgürlüklere bir darbe değil milli değer,örf ve kültür etmenlerimizin muhafazası için susturulması elzemdir.Hürriyet,Vatan,Radikal vs'lerinin öteden beri Türk'lüğümüzün,toprak bütünlüğümüzün ve manevi değerlermizin üzerinde nasıl tahrip edici oyunlar oynadığı aşikardır.
Tepeden tırnağa bizi biz yapan değerleri kökünden dinamitlemeye kendini adamış bu güruha yol vermek "özgürlük"değil;saflıktır.
not:Banlanmayı göze alarak yazdım.Umrumda değil.
Bu ülkede sadece senin gibi örümcek kafalı yok. İşinize geldiği zaman nasıl demokrasi demokrasi diye yalvarıyor, el açıyorsunuz. Asker höt dediği zaman bu nasıl Cumhuriyet diyorsunuz. Ama bir gazete kapatıldığı zaman bunu örf ve adetlere bağlayabiliyorsunuz.

Unutmayınız, kan davası da törelere bağlı bir adettir. Biz zamanın veya samanyolunun da kapanmasını istemeyiz, ama SİZ ve BİZ ayrımını yaptırmaya zorluyorsunuz insanları. Çünkü ben asla SİZ sıfatına bürünmek istemiyorum, bürünmediğim için de kendimle gurur duyuyorum.