beyler istenilen her siteye bot yazıyorum. örnegin bana gelip kraloyun com dan günde 1000 tane otomatik ceksin derseniz farklı fixoyun com dan ceksin derseniz farklı ceviz.net ten farklı acıkca her siteye uğraştıgım zaman kadar para alıyorum. saatim 70$'dır. örnek kraloyun com a 1 saatte yazarım. şuana kadar çekemiyecegim site diye birşey karşıma çıkmadı. çektiğim bir kaç proje.
eksi Sözlük
wikipedia
php net
kraloyun
inndir com
tamindir com
gezginler net
ruyalar gen tr
gibi 20'nin üstünde site çekimi yaptım. iş alındıktan 1 gün sonra maximum teslim yapıyorum. satışı baltamak değildir amacım. ve işi aldıktan sonra 1 yıl boyunca bot çekme sistematigi değişirse ücretsiz düzeltme yapıyorum.
Not : örnegin bir video sitesi istendi. onun hem küçük resmini hem videosunu hostada atabiliyorum. yani sadece metinlerden ibaret değildir çekim işim. her ne istenirse o siteden hepsini çekerim ve 1 yıl boyunca hizmet veririm. itrade bakmanıza gerek yoktur. işlerimi genellikle msnden görürüm. güvence almak veya referans isterseniz p.m atabilirsiniz bidaha konuya girip okuyabilecegimi sanmıyorum.
Buarada bende fiyat sabittir. birine ne kadara yapıyorsam başkasınada o kadara yaparım. burası ticaret yeri olsada ticaretinde bana göre bir adabı var. başkasının durumunda olmak istemedigim işe kendim o durumu yaratmam.
Bilgi Teknik Tic. Ltd. Şti.