Merhabalar : Konuyu gereksiz 1 tartisma olarak goruyorum , eger kiralik sunucu hizmeti almis 1 sirket/sahis mevcutsa vede memnuniyetsizligi varsa lutfen sikayetler bolumunde yasadigi olumsuzluklari paylassin, degilse bu tarz 1 baslik altinda tartisilmasini uygun bulmuyorum (bilgi alma amacli acilmis ve sorun zaten suan cozulmus durumda).
Dunyadaki hic bir verimerkezi %100 uptime ile calismiyor.Dunyanin en buyuk verimerkezleri bile bu tarz enteresan sorunlar yasayabiliyorlar.Bu hizmet kalitesini golgelemez , ne zaman golgeler cok sık ve zarar verici sekilde yasanirsa golgeler.Hatirlarsiniz The-planet 'de yangin cikti ve oldukca zor durumlarda kalmistilar (kesinti , sunuculari yangindan kurtarmak vb) , simdi The-planet 'de yangin cikmasi , yanginin buyumesi , The-planet'in fiziki guvenliginin dusuk oldugunumu gosterirmi? gostermez.The-planet 'in hizmet kalitesininin dusuklugunu gosterirmi? , gostermez.ISINI iyi yapmaya calisan (yapan demiyorum dikkat) boyle nacizene buyuk yatirimlarla kurulmus verimerkezlerine sahip cikmaliyiz , ve sabretmeliyiz diye dusunuyorum.
Hepsinin akabinde konu , KILIT.
iyi calismalar.