Harun bey bir verimerkezinin sorunları varsa tartışılır tabiki anlıyorum sizide hizmet aldığınız için rahat değilsiniz herşeyi söyleyemiyorsunuz ama ben hizmet almadığım için müşterilerin zor durumda kalmasına neden olabilecek bir olay olduğunda dobra dobra herşeyi söylerim tartışırım kabullenmekle maalesef bir adım ileri gidilmez
Saygılar
Hayır aksine sonuç olarak para ile aldığımız bir hizmet bedavaya veya diğer firmalardan daha düşük bir ücrete almıyoruz neden korkup endişeleneyim ki
Sadece bu tür bir konuyu keşke ben açmasaydım bir müşterisi olarak ben gönder tuşuna bastığımda 1-2 kere telefon ile ulaşmayı denedim ulaşamadım bizimde müşterilerimiz var ve sorunun ne olduğunu bilmeden hiçbir müşterimize yanlış bilgi vermek istemediğimizden bilenler var ise foruma konu actım hatta en son gönder tuşuna bastığımda selçuk bey açtı telefonu konuyu silmek için çok geçti.
Sorunun ne olduğunu öğrendim ve burada sizinle paylaştım. Fakat karalamalar için ben bu oyunda yokum arkadaşım aldığım hizmet kötü değill gerek destek olsun gerek hat konusunda olsun ups in sorun çıkarması doğal birşey gerekli önlemleri artık alacaklardır ha diyince herşey olsayı bugun buradaki bir çok kişi datacenter sahibi olurdu.
Bu konu için burada herkezin önünde tekrarlıyorum bu konuyu ben bilgi amaçlı açtım ve sorun çözüldü konun kilitlenmesi veya mümkünse silinmesini talep etmek benim en doğal hakkımdır konuyu açan kişi olarak.