ben sistemhost.com ile anlaştım. şu an gerçekten ilgileniyorlar. cumartesi günü sunucumu aktif edecekler. 12 aylık sözleşme yaptık. bu güne kadar kimse ile sözleşme yaparak çalışmadık. bu sistemhost.com un ciddiyetini gösteriyor. ayrıca okuduğum yorumlardan iyi bir yere benziyor. sunucuda kimse 15 gün ücret iade garantisi vermiyor ama sistemhost.com da bu var. bakalım 15 gün kullanacağım eğer memnun kalırsam sizlere önereceğim. nixcon veya netinternet zamanla ne olduklarını anlarsınız. çok yanlış işler yapıyorlar. bizim yorum yapmamıza gerek yok. herkes ne olduklarını çok iyi biliyor. az kalsın bende oradan sunucu alacaktım. kul hakkı diye bir şey var. ben bunların müşteriye karşı davranışlarını beğenmedim. kendim beğenmemişim. sizlere nasıl önerebilirimki. ama şu an sistemhost iyi davranıyor eğer bir yanlışları olursa sizlerle paylaşırım zaten. 15 gün sonra buraya sistemhost hakkında olumlu veya olumsuz bir konu açarım. ama benim memnun kalmadığım bayi ve datacenterler: fdcservers.net - nixcon.com.tr - netdirekt.de - fdcturkey.com - dakikhost.com - netinternet.com.tr - ni.net.tr