Alıntı
Size mailin gelmediğini diyen oldu mu? Siz hala çirkin saldırınıza devam ediyorsunuz.
demişsiniz. bir önceki mesajınızda da şunu demişsiniz
Alıntı
fakat size ait olanlarda IP isteğiniz yok
IP isteğim yok demek IP isteğim için gönderdiğim mailin size gelmemesi demek sanırım

Netservis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size 1 Eylül günü ayın 4ünde ödeme olduğunu size hatırlatmıştım. ve sizde cuma günü yapamayacağınızı pazartesi yani 7 sinde yapmanızda bir problem olup olmayacağını sordunuz ve bizde sorun değil diye belirttik. Ayın 6sında ihtiyacımızdan ötürü sizi arayıp uygun olup olmadığınızı sorduk lütfen kıvırmayak gerçekleri çarpıtmayarak yanıt verin ve konuyu bağlayın. size bütün gece cevap verdim daha fazla kıvırmalarınıza tahammül edemeyecem.
bakın kendiniz söylüyorsunuz. ödememi size söyledim pazartesi gününe attık. bu gecikmiş ödeme olmuyor malesef. ben size yapcam yapcam diyip hala yapmamış olsaydım o zaman haklısınız arayıp istersiniz gerekirse sunucumu da kapatırsınız. fakat sizinle anlaştık ödemeyi pazartesi günü yapcam diye.
dolayısıyla aradığınız zaman benim bir ödemem bulunmuyor sizinle anlaşmamıza göre 3 gün sonrasında bulunuyor

Web_kale arkadaşım konuyu tartışmak için tam doğru yer benim kanaatimce. Bir firmayı burdakiler tanıcaksa sadece firmanın kendini tanıttığıyla değil, olduğu gibi tanımalıdırlar. ben Netservisin nasıl bir firma olduğunu söylüyorum. Netservis de açıklamalarını yapıyorlar. bunun neticesinde tanımak isteyen istediği gibi tanır

burda birşeyler de ispatlamaya çalışmıyorum sadece başıma gelenleri anlatıyorum. yener beyin cevap vermesi ve bazı konularda yalana başvurması sonucunda ise gerekli açıklamaları yapıyorum. kimseyi uğraştırmak istemem mahkeme v.s söylediğim 250 ytl para verdim 12 ay hizmet almam gerekirken 2 ay aldım. ben bunu haram ediyorum

yine de teşekkür ederim Web_Kale