Gangan kardeşim konuyu yanlış yerde tartışıyorsun. Okuduğum kadarıyla bu aranızdaki mesele uzar gider. Buraya kendini tanıtmak için gelmiş bir adam var. Ürünlerini ve hizmetini tanıtıyor. bu konu altında devam etmek etik değil. Ben netservsin koruyucusu falan da değilim. Kendileriyle bir şekilde çalışıyorum ancak bu kendi isteğimle olan bir şey değildi. Ünlü harika host olayını bilirsiniz. O dönemde sunucularında onlarca sitem vardı ve hepsini bi çocuğa sattı o çocuk da bir ay beceremedi ve netservere teslim etti borçlarıyla birlikte. Benim şu an 15-20 domainimi barındırıyor ve hizmetinde de herhangi bir sorun görmedim.
Eğer aranızdaki bu meselede netservis haksız ise lütfen bana delillerini derle getir bizzat ben dava açarım. Bilişim suçları konusunda savcılık bünyesinden görev yapmaktayım. Ve bugüne kadar da elimden kurtulan tostçu ve hırsız sanal kahraman kalmadı.
Sana her konusa yardımcı olurum. Yok eğer netservis haklı çıkarsa işte o zaman sana susmak düşer..Ben de bu sefer netservis için elimden geleni yaparım.