Merhabalar,
Bayi paketlerimizde her müşterimize özel IPler verdiğimiz için size yapılan saldırılarda IP adresinizi erişime keserek saldırıdan sunucunun etkilenmemesini sağladığımızı biliyorsunuz. 28 Eylül Pazar günü saldırı sırasında farklı bir makinaya yönlendirmiş olabilirsiniz ve saldırının o dakika kesileceği anlama gelmemektedir. Ticket sistemini kullanmadaki bir diğer amacımız kayıtların kalması fakat size ait olanlarda IP isteğiniz yok çünkü çoğunluğunu size telefonda verdimi biliyorsunuz bu nedenle malesef birşey gösteremiyorum. Resimdeki mailde hesabınız kapatıldığı gün atılmıştı. Telefonda ve bir sonraki mailde hesabınızın kapatılacağını ve size verilen sürede (
içinde site bulunmayan) paketinizi taşınmasını belirtmiştik.
Buradaki sorunun en büyük nedeni benim yapmış olduğum hatadır size fazlası ile tolerans göstermemden ve size bunu bir şekilde hayıra dönüştürdüğüm de oluşan sorundur.
Size tekrar belirtiyorum ödemesi geçmiş sunucunuzun sizi arayıp ödeme istendiğinde ihtiyacımızdan dolayı olduğu belirtildi ve imkanınız varsa denildi bunu farklı bir yöne çekmenin anlamı yok...
Konu hakkında daha fazla denilecek birşey olduğunu sanmıyorum Birkan Bey şimdilik iyi sabahlar