Netservis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Birkan Bey, Netservis olarak ücreti ödenmeyen bir hizmeti durdurma hakkına sahibiz.
bunu sanırım benim için söylemediniz çünkü aldığım bütün hizmetlerin ücretini peşin ödedim.

Alıntı
Öncelikle, bayi paketleriniz 2 ay boyunca ne kadar saldırı aldığını siz benden daha iyi bilirsiniz. Bayi paketlerinize erişim problemi yaşadığınızda, paketlerinize saldırı geldiğini ve saldırıyı yapan IPleri tarafınıza ilettiğimizde sizin bir çok kez “tamam ben konuştum, açabilirsiniz” dediğinizi hatırlatırım
bayi paketlerim 2 ay boyunca saldırı almadı. sadece son zamanlarda 1 site saldırı alıyordu. o siteyi de taşıdım. ve sizi arayıp kusura bakmayın o siteyi taşıdım dedim. onun harici saldırı almadı. hadi bir bayi paketi alıyor diyelim. 9 saat boyunca farklı IP deki diğer içi boş bayi paketide mi alıyor saldırı ?
ve bana saldırı yapılan IP ler hiç bir zaman bildirilmedi. mail attım istedim IP leri vermediniz.
BUYRUN ATTIĞIM MAİL. IP Adreslerini istedim fakat hiç bir IP adresi hiç bir zaman vermediniz.

Alıntı
2 ay süre boyunca bayi paketlerinizde bulunan yasak içeriğe (***** - *****) sahip sitelerinizi birçok kez uyarmama rağmen sunucudan taşımamakta ısrar ettiniz.
bayi paketlerinde 1 ay gibi bir süre 2 tane ***** site barındı. 1 ayın sonunda farklı sunucuya aldım bu konuda zaten sorun yok söylemenize gerek de yok bir yerlerden birşeyler bulup üstüme gelmeye çalışmayın yasaksa barındırmama izin vermeseydiniz. eğer verdiyseniz de burda gelip lafını yapmanıza gerek yok

Alıntı
Müşterilerimizden gelen talepleri sırayla çözüme ulaştırmak için ticket sistemi kullanıyoruz ve siz bunu ısrarla kullanmayıp bizi defalarca hatırlatma yapmak durumunda bıraktınız. MSN’den destek vermek gibi bir yükümlülüğümüz yok ve ilk telefon görüşmemiz de MSN’den destek vermediğimizi belirtmiştim. Buna rağmen benden MSN desteği aldınız ve size gereğinden fazla destek verdiğimi düşünüyorum.
sizinle telefondan kesinlikle msnden destek vermediğiniz hakkında birşey konuşmadık.

Alıntı
Takdir edersiniz ki, ödemesi gelen sunucunun ödemesini istemek en doğal hakkımız. Dolayısıyla, ödeme yapmanız için size telefon edilmesinde ben bir yanlış görmüyorum. Sanıyorum sunucunuzun ödeme günü geçmiş olmasına rağmen yine de sizi idare ettiğim için bu hakkı kendinizde buluyor olmalısınız…
Biz verdiğimiz hizmetin karşılığında “hakkettiğimiz” bedeli aldığımıza inanıyoruz.
siz telefonla benden para istediğinizde benim daha ödeme süreme 3 gün vardı.
ödeme yapmam gereken tutar 150 ytl olduğu halde siz beni arayıp 50 ytl rica ettiniz ve ben size 50 ytl gönderdim yalan mı ? . Bu yüzden beni arayıp para istemeniz aldığım hizmetin karşılığını istemek değil, paraya sıkıştığınız için bi 50 ytl gönderirmisin demek

yalan konuşmanın lüzumu yok yener bey. ben verdiğim parayı Haram ettim.

telefonları yüzüme kapattınız. 10 saat boyunca bayi paketlerimi kapalı tuttunuz (ikisinide)
msnden hakaret edip engellediniz. (bana telefon açıp ağladığın günleri unutmadım diyerek)

kısacası ben verdiğim parayı size haram ediyorum.

hayırlı satışlar dilerim.