Merhaba Birkan Bey, Netservis olarak ücreti ödenmeyen bir hizmeti durdurma hakkına sahibiz. Niobeweb'ten Hostcini’ne geçiş kararımız herkesin bildiği gibi Niobeweb’te uzun süren ve çözüme ulaşmayan elektrik problemlerini daha fazla müşterilerimize yansıtmama amaçlıydı.

Sunucu ve VPS Hizmetlerimizin yönetim (manage) desteği bulunmamaktadır kaldı ki biz bir çok işlemde ve sorunda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Müşterimizin VPS’inde yaşananlar problemler neticesinde VPS’inde optimizasyon yapılmasını gerekli gördük ve sitemizde ilan ettiğimiz ücret karşılığında müşterimize bu desteği verdik.

gangan şimdi gelelim size… Öncelikle, bayi paketleriniz 2 ay boyunca ne kadar saldırı aldığını siz benden daha iyi bilirsiniz. Bayi paketlerinize erişim problemi yaşadığınızda, paketlerinize saldırı geldiğini ve saldırıyı yapan IPleri tarafınıza ilettiğimizde sizin bir çok kez “tamam ben konuştum, açabilirsiniz” dediğinizi hatırlatırım. Saldırı durumunda 10-20 mbit üzerinde trafik harcarken biz sizden hiçbir ücret talebinde bulunmadık. 2 ay süre boyunca bayi paketlerinizde bulunan yasak içeriğe (***** - *****) sahip sitelerinizi birçok kez uyarmama rağmen sunucudan taşımamakta ısrar ettiniz. Bunun yanı sıra herkesin bildiği gibi sunucunun aldığı saldırılar, sunucunun fiziksel ve donanımsal zarara uğraması riskine ve sunucudaki diğer müşterilerin aldığı hizmetin aksamasına neden olmasına rağmen sizi bir süre idare etmeye çalıştım. Sanıyorum ki bahsettiğiniz haksızlıkta bu olsa gerek!!!

Müşterilerimizden gelen talepleri sırayla çözüme ulaştırmak için ticket sistemi kullanıyoruz ve siz bunu ısrarla kullanmayıp bizi defalarca hatırlatma yapmak durumunda bıraktınız. MSN’den destek vermek gibi bir yükümlülüğümüz yok ve ilk telefon görüşmemiz de MSN’den destek vermediğimizi belirtmiştim. Buna rağmen benden MSN desteği aldınız ve size gereğinden fazla destek verdiğimi düşünüyorum. Takdir edersiniz ki, ödemesi gelen sunucunun ödemesini istemek en doğal hakkımız. Dolayısıyla, ödeme yapmanız için size telefon edilmesinde ben bir yanlış görmüyorum. Sanıyorum sunucunuzun ödeme günü geçmiş olmasına rağmen yine de sizi idare ettiğim için bu hakkı kendinizde buluyor olmalısınız…

Biz verdiğimiz hizmetin karşılığında “hakkettiğimiz” bedeli aldığımıza inanıyoruz.