https://www.r10.net/hosting-sikayetle...l-konuldu.html
Alıntı
Yener'i karşıyakada bir görsek çok kötü olacak bizim arkadaşın domaini aldı vermiyor kontrolü.
Ücret sorunu benimde başıma geldi sonra verirsin dedi 1 gün sonra hesabı kapadı zorla para istedi.
Alıntı
Ben böyle birşey görmedim ya dayatma yapıyor resmen bize
Alıntı
Benimde bir Vps'm mevcuttu Yener Bey'i buradan bulmuştum özel mesaj ile... 2-3 Ay kadar hizmet aldım ve paramı gününde ödedim... Sık sık kesintiler oluyordu zaten ardından sunucuda problem olduğunu tekrar kurulcağını sabaha bitceğini söyledi gece başlayan çalışma ertesi sabah bitmesi gerekirken akşam bitti sesimizi çıkartmadık... Bir süre sonra yine hata olduğunu ve gece tekrar kuruluma başlayacaklarını ardından gece 3-4 gibi açılacağı söylendi fakat 2 gün sonra gece açıldı sunucu whois bilgilerinden baktığımda NiobeWeb'den HostCini'ne aktarılmıştı sunucu üstelik bununla ilgili bana hiçbir bilgi verilmedi! Ardından hergün sıksık kesintiler zaten oluyordu ve sonradan uzun süre kapalı kalmalar başladı ama bununla ilgili hiçbir bilgi verilmiyordu sadece optimizasyonları yapmanız gerek falan denildi üstelik ben ona yeterli bilgim olmadığınıda söylemiştim... Ardından güvenlik problemleri oluştu ve dedim ki gerekli optimizasyonları yapın parası neyse diğer ayın parasıyla hallederim dedim ama emin olunki hiçbirşey yapmadılar... En sonunda değiştirme kararı aldım ve aktarıyorduk daha birgün vardı hizmetimin bitmesine ama aktarım yarıda kesildi ve OPTİMİZASYON ÜCRETİ'ni ödediğimde açılacağını belirttiler kendileri bizde elimizden birşey gelmediği için ödemek zorunda kaldık...
Sonuç itibariyle tavsiye etmeyeceğim bir firmadır!
Alıntı
Ayrıca birde telefonda yumuşak konuşuyor tamam yedeklerinizi vereceğiz falan diyor msn ye gelince birden değişip başka şeyler söylüyor.Ayrıca bu son konuşmamızda şahsıma bir sürü hakaret etti logları alacaktım sinirdin msn konuşma penceresini kapattım alamadım.Yazık ne diyeyim.
Alıntı
7-8 ay netservis.net sunucularında sitelerimi barındırmama rağmen bu firmayı kesinlikle önermiyorum güven açısından.
bunlar sizin hakkınızdaki yorumlar.
bende sizden 2 bayi paketi 2 de sunucu aldım.
bayi paketlerimin ücretlerini senelik olarak yatırmıştım.
2 ay geçti kapattınız
bayi paketlerime saldırı geliyor diye kapattınız. ikisi de farklı IP lerdeki bayi paketleri. hadi birindeki siteye saldırı geliyo diğerine nasıl geliyo ?
tamam hadi 9 saat boyunca 2 bayi paketime de saldırı geldiğini kabul ettim. içindeki bütün siteleri taşıdım ve sonra yıllık ödemesini yaptığım için 2 bayi paketimin de açık kalmasını rica ettim. mx için kullancam dedim fakat buna rağmen kapattınız zaten hesabı kapatmadan önce de bayilerimi suspendlemiştiniz 9 saat boyunca.
yani diceğim şudur ki profesyönel takılıyosunuz fakat fazlasıyla amatörsünüz ve kul hakkı yiyorsunuz.
Hizmeti alana kadar müşteriye çok iyisiniz her türlü güveni v.s veriyosunuz hizmeti aldıktan bir süre sonra değişiyosunuz..
bana gelip msnden destek wermiyoruz diyosunuz kafanıza esince. ama yine kafanıza esince msnden para istiyosunuz ? hatta haftasonu telefonla arayıp bile acil para lazım gönderebilirmisin diyosunuz. ee en ufak bi telefon açmamda hep ticket açın ticket açın diyosunuz siz bana niye ödeme zamanı ticket açmıyosunuz da telefonla arıyosunuz
geliştirmeniz lazım kendinizi. 1 2 kişiye sunucu sağlamak 3 5 siteye hosting sağlamakla olmuyor bu iş hakkını vererek yapmıyorsunuz.
şahsen ben size verdiğim paraları Haram ettim. sizde biliyorsunuz fazlasıyla gider o paralar sizden.
bunları buraya yazmaktaki amacım burdaki arkadaşlarımı bilgilendirmektir. he yine alan olursa tabi alır birşey diyemem söylediklerimin aksini bundan sonra müşterilerinize siz ispat edersiniz