her 5 dakikada bir demek. her 1 dakikada bir arayabilirim, çünkü ben müşteriyim. ben ararken utanıyordum ama siz yalan söylemekten utanmıyorsunuz. ayrıca Denizli'de bu firma ile ilgili araştırmalar yaptırdım. firmayız diye bizi kandıranların aslında emlakçı olduğunu söylediler. DENİZLİ'de olan arkadaşlar araştırma yapabilirler. ayrıca sizler müşterileri bilgilendirmek zorundasınız. başından sağmak için öyle bir yalan mı söylenir? demekki siz birbirinizi zor durumda kötüleyebiliyorsunuz. evet yaptığınız ayıp siz başka söylüyorsunuz nixcon başka bir şey. nixcon belki çok iyi bir dc olabilir ama müşterilerini memnun edemedikten sonra bu işi yürütemez. ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. size de söyledim bana kesin bir tarih verin. eğer olmayacaksa da biz başımızın çaresine bakalım. ama her gün oyalayarak ne kazandınız anlamadım. neyse emlakçıdan da başka ne beklenebilir. herkes anladığı işi yapmalı. nixcon veya netinternet uzak durun derim. her zaman müşteri memnuniyeti ön planda olan firmalar ile çalışmalısınız..