Şimdi , kimseye dert anlatmak zorunda değilim. Ciddi alıcı ekler detaylar görüşülür zaten. Önceki mesajımdada belirttim ; " laf kalabalığı " istemiyorum. Fakat son kez satış ahlakına uyarak açıklamamı yapıyorum. Sizinle asla polemiğe girmeyeceğim ;
İkinci olarak , ben SÜPER SEO vs.. şeklinde abartmadım olayı. Sadece baştan sona düzenledim dedim.
------------------------->
Demo'daki video link'i seo yapısı : /one-block-radius/loud-and-clear-video_9d0c7f920.html
Benim düzenlediğim seo yapısı : /ilginc/dev-salincak-videosu/4f60f2d93.html
Sistem'de kategoriler'in seo yapısı : /browse-hiphop-videos-1-date.html
Benim düzenlediğim kategoriler bölümü seo yapısı : /fragman-videolari.html
Şimdi , abc-video_2352652.html ile abc-videosu/324233.html arasında bence bir dünya fark var. Isterseniz buyrun deneyelim ?
Ben kendi SEO deneyimime göre linkleri bu şekilde düzenledim.
Ha dilerseniz abc.html , veya ilginc/abc/ şeklindede düzenleyebilirim hiç sorun değil.
Bu işler öyle eşle dostla arkadaşla veya iki üyelikle satış baltalamak ile olmuyor.
Size en başından beri gerekli seviyede , düzeyli cevaplar vermeye çalışıyorum. Fakat sinir katsayım yükseliyor ve her insanın bir sabrı var.
Ben bu seo yapısının etkili olduğunu düşündüm ve siteme uyguladım. Benim yakın dostlarım bilir , bu siteyi satmak gibi bir niyetim yoktu. Fakat özel sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım.
Sizin mesajlarınızı ilgili moderatör'e ileteceğim , eminim ki gereği yapılacaktır.
Lütfen herkes seviyesini , yerini bilsin. Birdaha bukadar kibar davranmayacağım.
İlgi ve alakanız için teşekkürler ,
Saygılar.