Evet -rep veren salaklara karşı yine kayıtlarla karşınızdayım. Msn adresimi eklerseniz orjinal dosyayıda gönderebilirim. Kayıt msn programı tarafından otomatikman kayda alınmıştır.
(16:04)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik selam
(16:04) Matematik öğre: slm
(16:05)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik r10 uyelıgınız varmı acaba
(16:05) Matematik öğre: var
(16:06)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik ya benım bır konu acmam gerek uyelıgım yok acamıyorum acaba sız acabılırmısınız
uyede olamıyorum
(16:07)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik ?
(16:07) Matematik öğre: ok
nereye açılacaksa verin açayım
(16:10) The invitation from
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik to start File Transfer was automatically declined because
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik is using and older version of Windows Live Messenger.
(16:10) The invitation from
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik to start File Transfer was automatically declined because
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik is using and older version of Windows Live Messenger.
(16:10)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik geldımı kardes dosya
(16:10) Matematik öğre: hayır
(16:11) The invitation from
(16:11)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik nette problem var galıba bu lınkdekı konu acılacak kopyala yapıstır yapabılırmısın ordan
Donmez Oyun Scripti [ Full Seo + BOT + Etiket + RSS + Arşiv Sistemi ] Sadece 35 YTL - Webmaster Forumu
(16:12) Matematik öğre: ok
(16:12)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik sadece orda domo pm ıle ısteyın yazıyor ya oraya benım maıl adresımı yazsak sorun olurmu
(16:13) Matematik öğre: olmaz
(16:14)
Film-Video-Klip-Program-Dizi-Fragman-Müzik oke o zaman demoyu
sessiz_gemi_037@hotmail.com adresıyle veye 00994 55 654 49 63 nolu telle ısteyın yazıverın
ok
(16:14) Matematik öğre: ok açtım