ben botlara 250 ödedim şimdi botların yarısını 100 e veriyon bu adalet mi? Bana da bunları satmayacağını satsanda bu şekilde olmayanları satacağını söyledin. Ben 250 ödeyeyim sen bana yazdıklarını 100 e dağıt. O zaman ben bana yazdıklarını 5 botu millete 75 e versem olur mu? Yaptığın dürüstlüğe sığmıyor.
Traderine baktım trader vermemişim 250 liralık alışverişim olan müşterime mutlaka verirdim.msn adresini pmlermisin kimmişsin hatırlayamadım ...
Bu ticaret pantolon almaya gidersin pazarlıksız 50 liraya alırsın diğer kişi ise sezon sonu alır yada pazarlıkla 20-30 liraya kopartır.Adeletsizlik olan bir yanı yok bırakıyorum ve elimdekileri bu fiyata veriyorum(sezon sonu indirimi) gidip pantolunu aldığın kişiye nasıl adaletin var senin diyemediğin gibi banada diyemezsin.
Bunu diyemeyeceğin gibi benden aldığın botları bir başkasına satamazsın..
Alıntı
Eğer 1-2 gün önce satmadıysa bence sorun yok normalde de herhangi bir üründe %75e varan indirimler olabilir ''Kapatıyoruz'' vs. adı altında.Benim düşüncem.
Botların hepsi işime yarar demoları yokmu özellikle sporx ve fanatik?
Mağalesef demo gösteremem ama nasıl botlardır bunlar dersen ekle profilimden msnimi kurulu bir botumu göstereyim..