Abahosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isimtescilde yaklaşık 15 kadar benimde domainim var fakat geçen gün enterasan bi olay oldu;

müşterimin biri bi domain siparişi verdi fakat com doluydu bende org ve netin boş olduğunu söyledim oda tamam dedi net olsun o zaman. neyse ben siparişi verdim parayıda anında havale attim bildiri formunuda gonderdim hemen aradan 2 saat geçti baktım domain hala alınmamış domain listemde gözüküyor ama beklemede yazıyordu neyse aradan 1 saat daha geçti tekrar domain listeme baktım domaini göremedim sonra whois çektim bi baktım domain uçmuş :S sonra aradım ben bunları bi bayan çıktı dedim 3 saat once bi domain siparişi verdim parasınıda anında yolladım neden domainimi tescil etmediniz dedim bana afra tafra yapıyor sizin baktığınızda alınmıştı dior peki benim baktığımda alınsa domaini domain listeme ekler mi tabiki eklemez ayrıca o domainin alındığını anlamayacak kadar cahilde değiliz. bide bana ne desin bizim işimizi bizemi öğretiyorsunuz bende dedim allah belanızı versin kapattım telefonu. aradan 2 hafta falan geçti bi domain daha alacaktım dedim bunu kredi kartı ile alayım nasıl olsa kredi kartı ile online katif oluor sorun olmaz die düşündüm. neyse aldım domaini 1 saat geçti domain hala boşta :S hemen aradım 10 dakka sonra aktif oldu. buradan anlatmak istediğim ilgisizlik var duyarlı olsalar anında yapabilirler bunu hadi havaleyi geç ya kredi kartı ? az kala diğer domainde elden gidiyordu bunların yüzünden şimdi korkuyorum bunlardan bişey almaya kendi bayiliğimiz alıcam falla olmuyo böle

iide aynı firmadan (yani ALLAH belanızı versin) dediğin firmadan bu kez niye kredi kartı ile alıyon anlaşmıs değilim