Evettt gelelim netinternet'e nixcon üzerinde bekleyen birçok sipariş var arkadaşı özel olarak telefon ederek bilgilendiriyordum daha ücret ödememiş olmasına rağmen çünkü bize uzun bir zaman önce sunucu almak için pre-order bırakmış nixcon nun şuanki pre-order sistemini bizde daha müşterilerimizden ödeme almadan uyguluyoruz.. Kendi cep telefonum ile arayarak arkadaşı durumlardan haberdar ediyordum kendi de biliyor ancak bana bir sms göndermiş nixcon size tüm sunucuları verdi bizimkini siz vermediniz yaptığınız çok ayıp diye.. bunun üzerine aradan zaman geçti ben tekrar tekrar nixconu aradım ama çok aşırı yogun oldukları belli haftaya çok büyük değişiklikler olacak nixcon da onun için bir koşturmaca içersindeler ve network sistemlerindeki değişimlerden dolayı müşteri temsilcilerinden Serdar Yurtcan’nı aradım ve bu arkadaşdan bahsettim dedim müşterime bunları söylemişsiniz oda aynen bana bunları söyledi bana cevabı şu oldu

Santralde kayıtlıdır konuşmalar Mikail bey ile görüştüm her 5 dk içinde bir arıyordu ve bende ona siz bizim müşterimiz değilsiniz gerekli bilgiyi Netinternet Telekomdan alırsınız demiş bunun üzerine Mikail arkadaşımız siz Netinternet gibileremi bayilik veriyorsunuz demiş bizi karalama eylemine girmiş diyelim.. Bunun üzerinde Serdar bey konuyu uzatmamak adına Hizmet aldıgı firmayı karalayan bu arkadaşımıza netinternet e tüm sunucuları teslim ettik biz onlarla görüşün demiş.. Gerçekten daha ücret bile alınmamasına rağmen her gün gelişmeler hakkında bilgilendirilen arkadaşımızın yaptığı hareket beni çok kırdı… (Bunlaramı bayilik veriyorsunuz lafı) Bunun üzerine ben Serdar beyden özür diledim..

Salı gününe kadar tekrar sparişleri alamayacagız arkadaşlar şuna açıklık getirelim ama şuan EV1 üzerinden trasfer yapıyorum hat havuz 10mbit çalışmıyor ve benzeri şekilde ortaya laf atanlar için

http://bandwidth.ev1servers.net/RSbw...7.44.228.249_1

bu linki verebilirim…

Salı gününden sonra Netinternet üzerinden tüm siparişlerinizi 3 saat içersinde alabileceksiniz..

Bilginize.

Not: Buda bana ders olsun