Zuzum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem milleti dolandır hem tehdit et insaları peşinden koştur sinirlendir telefon mesajlarına cevap verme ( 3 günde tek bir mesaj atma ) . insaların paralarını al ve madur et o anki emeklerini karşılıksız bırak sonrada gelin size paranızı vereyim de o zaman herkes birlerinin parasını alsın madur etsin ,aldığı o paraları değerlendirsin sonrada elde ettiği kazançla geri versin
benim gibi paramı geri istiyorum diyen insalara mahkemeye vericektin de.Mahkemeye vermedim.gerekli yerlere sorup soruşturdum ki bunuda sana biraz önce söyledim aldığım cevap tahmin ettiğim gibydi
git mahkemeye ver öle ödeyim
burdan bu yapılanı olumlu gören arkadaşlara şunu söylüyorum dolandırıclara, emeğinizn karşılığını gerektiği an vermeyen insalara zemin hazırlarsınız.
daha başka bir şey demiyorum
çok güzel söylemişsin kardeş.daha önce 2 kere banlanan yine üye oluyor ve son aldığı üyelik ile birilerini mağdur ediyor bunu kendiside açtığı şu konuyla kabulleniyor.daha sonra paranızı vericem diyor.Aynısı benim başıma geldi o anki sinir katsayımın değerinin bedeli ne olcak ve bu kişi hala forumda banlanmıyor. biz insanlara nasıl güveneceğiz