Alkame.net Sistem Yöneticisi - Mikail Yüksel
Nixcon'la 2 ay önce tanıştım. 2 ay öncesine kadar Netdirek.de ile çalışıyorduk. Daha önce Fdcservers ile çalıştık. Fdcservers ve Netdirekt firmalarından sunucu almamanızı tavsiye ederim. Neyse Nixcon'dan randevu alıp Isparta'dan İstanbul'a kadar gittim. Gittiğim gün toplantı var görüşemeyiz dediler, ne kadar tuhaf zaten hiç İstanbul'u bilmiyorum, Isparta'dan kalkıp randevusu olduğu halde oraya gelen birini red ediyorlar. Her neyse daha sonra buradan sunucu almaya çalıştık ama herkese yaptıkları gibi bizi de oyalamaya başladılar. Daha sonra netinternet ile bir arkadaşın vasıtasıyla tanıştık. Burası ile de nereden tanıştık bilemiyorumki. 20 gündürde burası oyalıyor. Her gün sunucu açılacak umuduyla bekliyoruz. Datacenterleri iyi olabilir hiç sunucu kullanmadım. Ama bu hizmetle bunlar nasıl iş yapabilir bilemiyorum. İnsan gibi işlerini yapmalılar. Nixcon ayrı söylüor Netinternet ayrı. Çok çelişkili cevaplar. Ben yorumu sizlere bırakıyorum, bu şekilde basit firmalar hakkında yorum yaparak kendimide basitleştirmek istemiyorum. Sadece sunucu alırken hizmete ve network'e dikkat edin. Müşteri memnuniyetini düşünen insanlarla iş yapmalısınız.
Herkes Allah'a emanet olsun...