Cevap hakkım var sanırım: alıcı veya bilgisi doğrultusunda demişsin bilgim olduğundan yazıyorum.

Ne tesadüf ki scripti yazanların nerdeyse aynısı çalışmışsın.
Buyur bu da özellikleri bence sen önce null olarak aldığın scriptin orjinal seo yapısına bir bak: PHP Melody 1.5 - Music Video CMS - Start your own music video site

Bir de Scripti hiç kurmamış ilk halini bilmiyor demişsin. Aşağıda scriptin depomda olduğunu ve senin baştan aşağıya oynadığın seo yapısı gösteren bir resim mevcut. Şuna baştan aşağı demeyelim de include/functions.php 10001. satırda tek değişiklik diyelim(ilk mesajda belirtmiştim "_" yerine "/"). Tabi bendeki admin paneline Seo yapılmasını onaylayan alanı sen koymadıysan.

Not:Siteye lafım yok. Tek sorunum yalan!

TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sistem normalde lisanslı bir sistem. Fakat ben bir siteden bulduğum şekliyle kurdum. Yani null versiyon. Site tutarsa ileride lisans'ını alırım diye düşündüm.
Ayrıca o SEO yapısıyla oynamamışsınız diyen arkadaş'a hiçbirşey demiyorum. Sanırım hiç script'i kurmamış , ilk halini bilmiyor
Bundan sonra lütfen ciddi alıcı arkadaşlar , veya bilgisi doğrultusunda yazıcak arkadaşlar yazsın lütfen. Şimdiye kadar hiçbir satışımda laf kalabalığı yaptırmadım , yaptırmamda
Son olarak ; fiyat'ı tek fiyat'a 130 liraya çektim.
Alıcı olmayı düşünen varsa teklif versin lütfen ,
Iyi çalışmalar.