Web_Kale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım öyle rasgele konuşmayacaksın. Burda o hazırları kullananları ya da ordan burdan çalıntı yapanları göstereceksin tek tek. Sonra elle çizim yapanları da zan altında bırakmayacaksın. Zaten pek çok kişi birbirini kopya eder hale geldi canım sıkılmaya başladı bu işe.

Ayrıca ekran resimlerini biraz kibar koyun arkadaşlar. Tam ekranı şişirmeye gerek yok. kibarca sol üstün resmini çeker oraya da logonuzu iliştirirsinzi. Bu konu görüntü kirliliği vermeye başladı. Tüm katılımcılar belli bir çizim standardı getirse iyi oalcak. En düzenli iş çıkaran aristotlee kardeşimiz. Onun gibi düzgün, ip gibi sunumlar yapmanızı öneririm.

Son olarak sevgili saxahan bir de bize akıl vermişsin. belli çerçeve içinde olsun diye. Bence kendini de eleştirmelisin.

Profesyonel bir tasarımcı isen bilmen gerekir diye düşünüyorum. Bir logoda konu olur ve kendini ifade edebilmeli ve son olarak da eğer marka olmaya çalışan bir yere yapılıyorsa yapılan yeri çok iyi temsil edebilmelidir.

Çalışmalarını değerlendirmek bana düşmez ancan yine de öz eleştiri yapmalısın başkalarını eleştirmeden önce.
Kişisel bir yorumum yok.Ayrıca bu kadar hırçın olmana gerek yok.Ben iyimser biriyim.Her zaman iyi olmayı isterim şimdi kötü olmak istemiyorum.Umarım en iyi logo senin ki olur.
Bu arada screen'i bilinçli olarak büyük koymadım.Benim için hiç sorun değil kaldırdım.