Malum piyasada bunlardan bol bol mevcut. Kendilerini hekır sanıp ortalarda havalı havalı gezen salaklar yani.

Bir de yeni moda çıktı, milliyetçi hekır (lemır)lar. Ben türk heykırıyım bir türk dünyaya bedeldir hede hödö lafından başka birşey bilmeyen aptallar yani. Bu işi cidden doğru düzgün yapanlar var, onlara lafım yok fakat başka bir türk ün sitesini hekleyip ben bir türk hekırıyım gösteririm size gününüzü bik bik tarzı laf eden salaklar iyice baydı.

HaCKeD By SanaL Ajan

arkadaş 88 li, reşit olmuş yani. yani kafasının böyle mantıklı şeylere basması gerekiyor.

ama o gidip hala, websitelerine html redirect kodu yerleştirip bagıınnn ben heykırım hepinizi heyklerim diye ortada tıfıl bebe kıvamında geziyor.

Ha neden mi bu kadar sinirlendim?

Benim sitem hacklenmedi, bir arkadaşımın sitesi heklenmiş. Ama olan olayı görünce cidden çok sinirlendim. Ay em e törkiş heykır, i kiss you edasında laflar insanı fitil etmeye yetiyor.

Her ne kadar bu konuda tepki çekceğimi bilsem de bunun sebebini netteki heykır siteleri oluşturuyor. Güvenlik sitesi adı altında sözde lemırlara birçok açık, hekleme bilgisi göstererek sözde iyi birşeyler yapıyorlar, fakat o tıfıl lamerlar da bunu kendi milletinin üzerinde deneyince işin boku çıkıyor.


Niye bu konuyu mu açtım?

Cevabı basit, böyle aptal saçma salak şeylerle uğraşanlar varsa, kafasını camdan dışarı çıkarsın ve gerçek hayatın da farkına varsın ve anlasınlar ki böyle gereksiz şeyler için vakitlerini öldürüyorlar. İlerde birgün çocuklarınıza geçmişte yaptıklarınızı anlatırken. Herkesin gençlik yıllarında dışarda gezip tozup eğlenmesine karşın, sizin, ben bilgisayar başında site heykledim demeniz sizce de ne kadar komik olmayacakmıdır?

Gençlik yıllarınızı, bilgisayar başında harcamayın. Herşeyin belirli bir vakti vardır. Gençlik yılları kimsenin size karışmadığı, istediğinizi yaptığınız yıllardır. 17-18 yaşında yapcağınız şeyleri 30 lu yaşlarda yaptığınızda aynı zevki alamazsınız


P.s: Son lafım makine başında lemırlık yapan bebelere idi, webmasterlarlara karşı söylenmiş bir laf deildir. Lütfen lafı başka yöne çekmeyiniz