Suskun yazar - Dogum gunun kutlu olsun Vazgeçilmezim
saat sifir alti elimde bir kalem ve yaziyorum kara bahtimi askim yoksun yanimda iste yandan çarkli felek bu iste sözü vardi dönek bu iste dünya kaldim tek basima yoksun yine yanimda isyan ederim sensiz geçirdigim her ana içimde sen var disimda sen yazimda sen var kisimda sen yakinda ben var uzakta sen ne olur uzansa yakinlar yaninda olsam ölsem varsin son kez sana bi dokunsam anlatsam sana seni ne kadar sevdigimi lanet olsun sevginin bedeli sensiz ölmek mi güldürme beni çok sevmisim be gülüm ben seni koyar mi bize uzak mesafeler diner mi sandin bu adamin yüregi biter mi sandin sevgisi biter mi sorsana kendine bi hiç biter mi bende ki sevgi hiç biter mi sende ki sevgi bak yaziyorum yine sayfa sayfa bugün dogum günün askim kutla benim dogum günüm ise sana kavustugum ilk dakka yüzüklerimin kraliçesi bil ki kralin yasta ölümüne olsun sevgimizin tarzi koparamasin kimseler asla vazgeçilmezimsin dedim ahh vazgeçilmezimsin sevgilim bugün oldugu gibi her günümde seninim içime çektigim nefesim benim yaninda olmayi çok isterdim imkan olsa gelmez miyim sevgilim gelmezsem eger inan bana ben bir namerdim bugün en mutlu günün olsun isterim bebegim gözlerin gülsün isterim sevgilim sözlerim sahittir melegim her damlama ismini gizlerim gözlerimin görmek istedigi tek noktadir gözlerin sözlerim sana akar yalan yok ucunda ask var ömrüm seninle bitmelidir bende tek bir yön var sana bakar seni sever seni ister yüregim ölümüm olsun dokunmadiktan sonra senin hasretin yillar geçsin ama sevgin hiç eksilmesin söylemekten bikmam seni ne kadar sevmisim kraliçemsin biricigim yas dolu gözlerim yine yaninda degilim bugün senin dogum günün hasretim yokum belki yaninda ama bilki kalbindeyim kapat gözlerini sevgilim bekliyorum içerdeyim iyi ki varsin ve iyi benimsin.. iyi ki dogdun melegim hala vazgeçilmezimsin.. yarin olacak yine vazgeçemeyecegim..