sonyabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar ben bu yazıyı yazarken tahminde bulunmadım. daha önce sandbox yemiş ve 1 yıllık sitem için pr6 pr5 gibi bir çok siteden bir ay içinde 250 YTL değerinde link aldım. özgün içerikli her gün siteme 4 konu ekledim. ve 1 ay sonunda hiç bişe olmadı. ama daha önceden olsa çok daha farklı olurdu.
Yaptığın şey zaten yanlış.. Bir anda durup dururken zaten X siteye XX adet link alınmaz , ilkin site içi optimizasyonu tamamlayacaksın , bittiğini Google Inc hissedecek ondan sonra dış link inşaasına başlayacaksın..

Link Değişimi Bitti ; Hayır katılmıyorum , böyle bi' şey söylemek için epey erken..
Seo ile ilintili en temel kurallardan bi' tanesi Sabır.

X sitenin XX link ile X sürede bi' yerlere gelmesini istemek hele ki bu X'lerin tamamı 1'den oluşuyorsa çok anlamsız olur.. Değişimlerde alacağınız sonuç minimum 2 ay..
Google Inc dk. başı backlink güncellemesi yapmıyor , yaptığı zamanda Dc'lere aynı dönemde yansıtmıyor , bu yüzden değişimleri çok abartmamak lazım..

Düşünsenize , eve 1 aydır hiç patates girmemiş ama bu ay 2 çuval patates girmiş.. Komşuların bakışı n'olur , hadi komşuları da geçtik , yengenin bakış açısı n'olur ? Bi' gariplik var bu işte..

Aynen o hesap

Kolay Gelsin..